Kocka Blog

Random bejegyzések, bármikor, bárhol, főként kocka dolgokról.

Sin City

2012.02.17. 16:26 szaszi96

 Két nappal ezelőtt néztem ezt a filmet. Szinkron nélkül feliratosan, és azt kell hogy mondjam hogy hihetetlen élményt nyújtott nekem a film.

A történet(ek) röviden: Ez egy 2óra 10 perces film mely több szálon mozog. Kisebb nagyobb történetek követik. Maga a film(ek) fekete-fehérben játszódik de néha néhány színt a hatás miatt, jobban kiemelnek. Aki szereti az igazán jó akció filmeket, meg kell néznie (bár nem tudom hogy milyen a magyar szinkron). Röviden, arról szól hogy Sin City a bűn városa és a főhősöket mindig be akarják mártani valamilyen balhéval és nagyjából maguknak kell megoldaniuk az egészet. Többet nem írok mert nem szeretnék spoilerezni de annyit még leírok, hogy ez a film bővelkedik az igazán véres jelenetekben. (Kinek örömére vagy bánatára.) 

Trailer(Angol tudás előnyben): 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kockablog.blog.hu/api/trackback/id/tr464124152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(A magyar szinkron - néhány mellékszereplõtõl eltekintve - ugyanolyan jó :))
@the killer master: Mondjuk az első történetet láttam magyarul, angolul mégis jobban tetszett csak nehezen lehetett érteni mert a sok angol káromkodást nem ismerek, ezek meg elmondták egymást mindennek.
süti beállítások módosítása